Jonne op de Weegh: fotografieproject in buurtkamer LYCKA

3 juni, 2022
 

Jonne over haar fotografieproject in Lycka Buurtkamer:

“Vier weken geleden had ik een idee in Portugal. Ik bleef er maar over schrijven en mijn enthousiasme groeide. Het enige wat ik dacht: ‘Als ik terug ben in Nederland ga ik dit meteen in gang zetten’. Ik maakte een Powerpoint, begon mijn harde schijven uit te pluizen en belde naar de buurtkamer van Lycka van Stichting Urban Resort voor een samenwerking.

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: mijn eerste fotografie workshop! Samen met 12 deelnemers, een tas vol analoog rolletjes, stralend weer, 60 minuten aan inspiratie en een geweldige sfeer kan ik zeggen dat het een groot succes was. Bedankt iedereen die aanwezig was voor deze geweldige middag, ik kijk uit naar de volgende editie; deze zal eind juni/ begin juli plaatsvinden. Meer details hierover zullen nog volgen!

Het enige dat zeker is: dit is het begin geweest van iets heel bijzonders, iets waarin ik passie en werk niet meer kan onderscheiden en dit kan delen. “

Check hier het werk van Jonne. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN